De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Wespen in Dordrecht?

Het gezoem van wespen kan een ontspannen moment in uw tuin snel veranderen in een onprettige situatie. U wilt immers niet door deze insecten worden geprikt! Zeker voor mensen die aan een steek een allergische reactie overhouden, is het belangrijk om te weten hoe u wespen uit uw omgeving weert. Hierover doen talloze verhalen de ronde. Zo zou u bijvoorbeeld kruidnagel in een halve citroen kunnen prikken, deze geur zou wespen en bijen moeten afschrikken. Ook kunt u natuurlijk op een andere plek in uw tuin een wespenvanger plaatsen, om wespen weg te lokken van de plek waar u zit.

Deze middeltjes helpen wellicht een beetje, maar doen niet genoeg bij échte overlast door wespen. Heeft u bijvoorbeeld last van een wespennest in uw omgeving? Neem dan eens contact op met een ongediertebestrijder. Het zelf verwijderen van een wespennest kan namelijke gevaarlijk zijn. In Dordrecht helpt de door ons aangedragen professional u graag verder! U kunt ons bereiken via het nummer 0800 255 3733 of via ons contactformulier.

Bestrijding van wespen in Dordrecht

Zit er een wespennest in of rond uw woning? Pas dan op. Als de leefomgeving van wespen wordt verstoord, kunnen ze met grote aantallen in de aanval gaan. Nesten komen vaak voor in bijgebouwen en onder dakranden. Heeft u een wespenplaag? Kom dan snel in actie. Naarmate de zomer vordert, worden wespen agressiever. Wij hebben jarenlange ervaring met het verwijderen van wespennesten. Aarzel daarom niet om in Dordrecht contact met ons op te nemen!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.