De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Bedwantsen in Dordrecht?

U wordt wakker en ziet dat u meerdere rode bultjes op uw huid heeft, vlak bij elkaar. Ze jeuken ontzettend, en blijven dat ook meerdere dagen doen. In dat geval heeft u waarschijnlijk te maken met bedwantsen. Veel mensen denken meteen aan muggen, maar muggenbulten jeuken minder lang en bovendien bezorgen muggen u meestal niet meerdere bulten op een klein stukje huid. Hoe kunt u deze bedwantsen bestrijden?

Bedwantsen bestrijden

Om van de bedwantsen af te komen, moet alle kleding en al het beddengoed op 60 graden of hoger worden gewassen. Let daarbij wel goed op. Door dit alles naar de wasmachine te brengen, loopt u kans dat de bedwantsen zich ook naar andere ruimten verspreiden. U vindt deze beestjes dan niet meer alleen in uw slaapkamer, maar ook in andere vertrekken! De slaapkamer isoleren is daarom erg belangrijk.

Ook dienen alle kieren en gaten in uw slaapkamer, de plekken waar de bedwantsen zich zullen bevinden, dichtgestopt te worden. Zorg ervoor dat u álle kieren vindt, want anders kunnen deze beestjes zich alsnog in uw slaapkamer ophouden en bent u nog niet van de bedwantsen af.

Eerste hulp bij bedwantsen

Lukt het u niet om van deze vervelende overlastgevers af te komen? Of bent u bang dat u deze beestjes per ongeluk verspreidt? de door ons aangedragen professional is u in Dordrecht en omgeving graag van dienst. Wij hebben veel ervaring in bedwantsen bestrijden en helpen ook u met plezier van deze plaag af. Neem daarom gerust contact met ons op. We komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de overlast op te lossen.