De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Dordrecht

Iedereen weet hoe vervelend het is als er continu een vlieg om uw tafel met eten zoemt. Zeker in het zomerseizoen vormen vliegen een bron van overlast. Uiteraard kunt u een vliegenplaag zelf voor een groot deel voorkomen door geen etensresten te laten slingeren en etenswaar zoveel mogelijk afgesloten op te bergen. Heeft u desondanks toch meer dan gemiddeld last van vliegen? Aarzel dan niet om eens contact op te nemen met een ongediertebestrijder. Deze bekijkt samen met u wat de oorzaken zijn van deze vliegenplaag, en hoe dit probleem snel kan worden verholpen. Heeft u te kampen met muggenoverlast? Ook in dat geval staat de door ons aangedragen professional voor u paraat.

In Dordrecht en omgeving gaan wij al jarenlang muggen, vliegen en rioolvliegjes te lijf. Onze experts weten als geen ander wat de juiste bestrijding is voor dit soort ongedierte. Ook weten zij welk ongemak vliegen veroorzaken: deze dieren zijn immers zeer onhygiënisch. Een snelle, professionele én blijvende oplossing is dan ook gegarandeerd.

Waar komen rioolvliegjes ineens vandaan?

Als u geplaagd wordt door rioolvliegjes in uw pand, zult u weten dat deze vliegjes ineens in grote hoeveelheden vanuit het niets leken op te duiken. Rioolvliegjes zijn in vrijwel alle gevallen het gevolg van een onbehandelde rioollekkage: de vliegjes, larven en eitjes spoelen bij een lek met het rioolwater naar buiten. De sliblaag die ontstaat is een ideale voedingsbodem voor deze latrinevliegjes, die zich in rap tempo zullen voortplanten. Alleen een professionele bestrijder kan alle rioolvliegen uit uw pand verwijderen!