De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Last van muizen en ratten in Dordrecht?

Een muis in huis, het is de grote angst van menig mens. Dat is logisch, want muizen zijn niet alleen eng, maar daarnaast ook onhygienisch. Muizen en ratten zijn grote verspreiders van ziektekiemen en bacteriën. Hier wilt u vanzelfsprekend zo snel mogelijk van worden verlost!

Uiteraard kunt u zelf proberen de muis te vangen met behulp van een muizenval. Ook zijn er tegen muizen en ratten talloze bestrijdingsmiddelen verkrijgbaar. Deze chemische middelen zijn echter gevaarlijk voor uw gezondheid, u moet er niet aan denken dat uw kind (of huisdier) per ongeluk rattengif inslikt! Daarom is het verstandig om, zeker als er sprake is van meerdere muizen of ratten, de hulp in te schakelen van een professionele ongediertebestrijder. In Dordrecht en omgeving kunt u hiervoor bij de door ons aangedragen professional terecht!

Snel van de plaagdieren verlost

Onze specialisten weten precies wat er nodig is om ervoor te zorgen dat de muizen en/of ratten zo snel mogelijk uit uw pand zijn verdwenen. Wij bestrijden veel soorten muizen en ratten, behalve woelmuizen en woelratten. Ons streven is te allen tijde: goed én goedkoop. Samen met u brengen we de opties in kaart en bepalen we de beste strategie. Wilt u dat wij u in de regio Dordrecht komen helpen bij het bestrijden van ratten of muggen? Neem dan contact met ons op.