De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Mieren bestrijden Dordrecht

Wanneer in het voorjaar de zon weer begint te schijnen komen de eerste mieren ook weer tevoorschijn. Ze beginnen met de bouw van het mierennest en gaan op zoek naar voedsel. Dat voedsel vinden ze vaak, omdat mensen met mooi weer regelmatig buiten eten. De zwarte mieren die we vaak buiten aantreffen zijn wegmieren. Deze zwarte mier is de meest voorkomende mier in Nederland. Een andere mier die we vaak tegenkomen is de faraomier. Faraomieren komen uit de tropen en overleven alleen op warme plekken. Ze komen vooral voor in de keuken, op zoek naar etensresten.

Hoewel doe-het-zelfproducten een goede oplossing kunnen zijn voor kleine mierenproblemen, is voor grotere of terugkerende mierenplagen en voor faraomieren professionele ongediertebestrijding nodig. de door ons aangedragen professional biedt voor een hardnekkig mierenprobleem of grote aantallen mieren professionele bestrijding. U kunt contact met ons opnemen via 0800 255 3733 en wij helpen u graag verder.

Mieren bestrijden Dordrecht in huis

Vooral in het voorjaar zijn mieren continu op zoek naar voedsel. De keuken is daarom ook de meest favoriete plek voor mieren, want wat kleine etensrestjes zijn daar altijd te vinden. Mieren zijn hele inteligente beestjes en weten vanuit de tuin vaak gemakkelijk een weg te vinden om de woning binnen te komen. meestal als u een mier aantreft in de woning volgt de rest van de kolonie ook deze route en zo begint de mierenplaag. U kunt allerlei maatregelen treffen om mieren te bestrijden. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van mierenpoeder, mierenlokdoosjes of mierenspray. Vaak zijn deze maatregelen echter niet voldoende en blijven de mieren terugkomen. Daarom kun je bij overlast van mieren het best een ongediertebestrijder om hulp vragen.

Mieren bestrijden Dordrecht in tuin

Wanneer u mieren in de tuin heeft zorgt dit niet altijd voor overlast. Het kan wel vervelend zijn als het mierennest net op het grasveldje zit waar de kinderen spelen of u in de zomer wilt genieten van de zon. Het probleem ligt echter vaak bij een hele kolonie mieren die vlak bij u huis zit en op zoek is naar een ingang naar binnen. Mieren zijn namelijk altijd aan het zoeken naar eten, het liefst zoete producten. Ook wordt het vervelend wanneer op het terras tussen de voegen en in het gazon ze hele nesten gaan maken. De plaatsten in het gazon waar mieren voorkomen worden meestal zodanig ondergraven dat het gazon op termijn kale plekken gaat vertonen. Wanneer u overlast van mieren ervaart kunt u ze het beste laten bestrijden. U kunt contact met ons opnemen en wij vertellen u graag meer over het bestrijden van mieren in Dordrecht en omgeving.

Om een mierenplaag in huis of tuin te bestrijden, moet het mierennest vernietigd of verwijderd worden. Hiervoor kun je het beste een ongediertebestrijder inschakelen.Wij zijn te bereiken via het nummer 0800 255 3733.