De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Kakkerlakken in Dordrecht

Stinkt het in uw keuken? Ziet u platte beestjes met lange voelsprieten in uw woning? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met een kakkerlakkenplaag. Vaak zijn ze te vinden in de keuken. Dit ongedierte is namelijk gek op voedsel en viezigheid. Het schoonhouden van uw kookvertrek is dan ook zeer belangrijk om kakkerlakken te voorkomen. Heeft u reeds met deze vervelende diertjes te maken, en lukt het u niet om er van af te komen? Roep dan de hulp in van de door ons aangedragen professional. Wij staan in Dordrecht en omgeving altijd voor u klaar.

Kakkerlakken bestrijden

Er zijn verschillende mogelijkheden om van kakkerlakken af te komen. Als u ’s nachts een vochtige dweil op uw keukenvloer legt, kruipen de insecten eronder. U kunt ze de volgende ochtend dan opvegen. Ook kunt u een lijmval aanschaffen en deze neerzetten op de plek waar u kakkerlakken heeft gezien. Helpt dit niet? Het aanschaffen van een spuitbus met chemische middelen erin is eveneens een optie. Vaak is ook dit helaas geen effectieve oplossing. De kans is groot dat u over een tijdje opnieuw kakkerlakken in uw huis ziet ronddwalen.

Schakel een professional in

Wilt u er zeker van zijn dat de kakkerlakken in huis voorgoed wegblijven? Of heeft u met zo veel van deze insecten te maken, dat het u niet lukt om ze weg te krijgen? Schakel dan een professional in. Onze experts komen met plezier bij u in Dordrecht langs om de overlast definitief op te lossen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u er alles over!